Talking to chakras

Talking To the Chakra's is een gechannelde kosmische energie welke de liefdevolle energie van het zelfhelend vermogen van het lichaam activeert door middel van fysieke en energetische aanrakingen. TTC healing haalt spanning, stress en trauma's uit het lichaam. Wanneer de chakra's niet in balans zijn ontstaan er symptomen die zich uiten in fysieke klachten, mentale klachten en emotionele klachten.

De reden voor een trauma wordt doorgaans veroorzaakt door chemische, fysieke of een emotionele oorzaak. Dit zorgt zorgt voor stagnatie.

Door het lichaam op bepaalde punten aan te raken, zowel fysiek als in het energetisch veld, wordt er een seintje aan het brein gegeven en deze zal een seintje terug geven naar de blokkade, wat zorgt dat het zelfherstellende vermogen wordt aangesproken om de blokkade op te heffen.

Je lichaam kan gaan ontladen in de vorm van bewegingen, die het wil maken of emoties die geuit willen worden, zonder het herbeleven van het trauma. Het zenuwstel is in staat om te ontspannen en spanningspatronen los te laten wat al jaren is opgeslagen. Wanneer de energie weer kan stromen, ontstaat er ruimte en rust. Dit zorgt niet alleen voor rust in het lijf maar ook in het hoofd.

Wat zijn de voordelen van een TTC sessie?

TTC biedt ongelooflijk veel voordelen door weer in contact te komen met je lichaam en je veiligheid. Releases in lichaam en emoties.

Een TTC haalt stress, trauma's en spanning uit het lichaam.

We realiseren ons niet hoeveel energie het kost om spanning vast te houden in ons systeem. 1,3 mensen in Nederland hebben zware burn-out. Dan hebben we het niet eens over de mensen die trauma ervaren.

De meeste van onze pijnen hebben we verstopt. We willen ze niet binnen herbeleven. Dit is ook niet nodig tijdens een TTC sessie. Je zenuwstelsel zal spanning loslaten wat al jaren ligt opgeslagen. Met een TTC sessie hoeven we trauma niet te herbeleven.

TTC energie helpt de verborgen emoties los te laten. Pijn ontstaan door stress, lossen zich gemakkelijk op.

Als deze emoties bevrijd worden , hoeven we ons niet meer te beschermen en kunnen we ons hoogste potentieel leven.

Wat we terug krijgen is dat het leven wat lichter wordt.

We nemen afscheid van dat wat ons niet langer dient. Je komt zo dicht bij jezelf dat je gaat herkennen wat of wie er niet meer bij je passen. Nieuwe mensen melden zich in je leven en mensen verdwijnen. Ook niet vreemd dat je van baan gaat veranderen.

Een TTC sessie helpt je om de verbinding te ervaren met je lichaam.
Opgeslagen trauma wordt afgevoerd en jij neemt de controle weer!

Voor wie is een TTC sessie geschikt?

TTC is geschikt voor alle leeftijden, voor mensen met uiteenlopende klachten zoals overgewicht, ontstekingen, migraine, slapeloosheid, verschillende onverklaarbare pijnen, niet zwanger kunnen worden en depressiviteit. Behalve als je zwanger bent, kun je beter even wachten.

Dit geldt ook voor mensen die hun Cosmic poort geopend willen hebben. Dit om, energetische verstoringen, gaandeweg op te lossen. Het ontwaken van je energie, is een proces.


Wanneer je portalen ontwaakt begint het pas

Wat gebeurt er tijdens een TTC sessie?

Niet iedereen zal gelijk de eerste keer bewegen. De eerste sessie zal het lichaam mogen wennen aan de hoge frequentie van deze energie. En zal het hoofd weer verbinding mogen maken met het lichaam. Niet iedereen is lichaams bewust. Vaak herkent het lichaam de energie in een split second.

Wel ervaren deze mensen veel sensaties in het lijf en meer ruimte om adem te halen. Je energie veld past zich sneller aan in frequentie dan het lichaam die heeft vaak wat meer tijd nodig.

Iedereen z'n reactie zal anders zijn op de tafel. Iedereen heeft ook wat anders opgeslagen in het zenuwstelsel.

TTC voor kinderen

Voor kinderen is deze methode heerlijk. Geen herbeleving alleen loslaten. Eindelijk weer rust in het hoofdje. Weer beter slapen.

TTC is een zachte energie en daarom ook uitermate geschikt voor kinderen van alle leeftijden en is al toe te passen vanaf de geboorte. Denk aan een trauma bevalling, huil baby's, reflux maar ook pubers die niet lekker in hun vel zitten.

De sessie levert kinderen veel meer rust op en zal hun makkelijker door hun processen laten gaan. Kinderen die het gewoon lastig hebben of slecht kunnen slapen hebben hier al mooie resultaten mee bereikt.

Een TTC sessie is geen vervanging van de reguliere gezondheidszorg.

Maak jouw eigen website met JouwWeb