Wat voel ik van een healing?

Wat je tijdens een healing voelt, is persoonsafhankelijk en verschilt per healing. De één wordt heel moe, terwijl de ander het warm of koud krijgt. Wanneer het om een heel intense healing gaat (waarbij veel oude, overbodige pijnen en emoties, worden opgelost), dan kan het zijn dat je een aantal dagen spierpijn hebt of je sloom voelt. Dat is niet vreemd, als jij een fysieke operatie ondergaat, heb je ook hersteltijd nodig. Dat geldt voor een energetische operatie (healing) net zo.

 

Wat is een healing?

Met healingen kun je ervoor zorgen dat je geen onnodige, lastige, pijnlijke of vervelende situaties op je pad krijgt. Maar alleen de situaties die je nodig hebt om je levenslessen te leren en er persoonlijk van te groeien. Daarnaast zijn healingen een middel om je op een zachte manier te bevrijden van belemmerende (gedrags)patronen, overtuigingen en gedachten. 

 

Healing is herprogrammering

Een healing is een herprogrammering van je energiesysteem. Met een healing kun je onder andere:

  • in één keer een heleboel energie loslaten
  • gedachteplaatjes en projecties neutraliseren
  • blokkades en trauma’s oplossen
  • je gidsen en levenspaden updaten
  • je verschillende lichamen weer laten samenwerken

 

Healing is scheiden van energie

Verder is een healing het scheiden van energie. Energie die niet van jou is, wordt geneutraliseerd en verwijderd. De lege plekken in je energiesysteem die daardoor ontstaan worden opgevuld met eigen energie waardoor jij meer jij wordt. Hierdoor wordt je algehele trillingsfrequentie langzaamaan steeds hoger.

Waarom een healing?

Het voordeel van met regelmaat een healing ontvangt, is dat je steeds meer jezelf wordt. Hierdoor je mentaal sterker wordt en in je kracht komt te staan. Waardoor je trillingsfrequentie steeds verder omhooggaat.

 

Met healingen kun je ervoor zorgen dat je geen onnodige lastige, pijnlijke of vervelende situaties op je pad krijgt. Maar alleen de situaties die je nodig hebt om je levenslessen te leren en er persoonlijk van te groeien. Daarnaast zijn healingen een middel om je op een zachte manier te bevrijden van belemmerende (gedrags)patronen, overtuigingen en gedachten.

Laat los wat niet langer bij je past. Zo creëer je bewust ruimte. Ruimte om op te vullen met eigen energie.”

"Als je vol zit, is er geen ruimte voor iets nieuws. Niet in je hoofd, niet in je zijn, niet in je leven. Op die manier gaan kansen aan je voorbij.

Laat los wat niet langer bij je past. Zo creëer je bewust ruimte. Ruimte om op te vullen met eigen energie.

Hoe weet ik of een healing mij kan helpen?

Je wordt allemaal gevormd door je opvoeding, wat je meemaakt en met wie je omgaat. En dan hebben wij het nog niet eens over andere levens, karma die je als bagage meeneemt en de levenslessen waarmee je hier op aarde bent. Iedereen heeft patronen, overtuigingen en gedachten bij zich die je ervan weerhouden volledig jezelf te zijn.
Wanneer je mentaal hartstikke sterk bent en er flink tegenaan gaat, kun je dit doorbreken. Dat is keihard werken, terwijl er ook een andere, zachtere manier is om jezelf hiervan te bevrijden. Via healingen kun je deze (gedrags)patronen, overtuigingen en gedachten langzaamaan neutraliseren en weghalen. 
Daarnaast kun je er met healingen voor zorgen dat je geen onnodige lastige, pijnlijke of vervelende situaties op je pad krijgt. Maar alleen de situaties die je nodig hebt om je levenslessen te leren/doorlopen en er persoonlijk van te groeien.

 

Wat doe je tijdens een healing?

Jij ligt en relaxt, ik start! Hoe het verder gaat, is niet te zeggen. Iedereen is uniek en heeft een uniek proces.”

“Maar simpel verwoord: ik help de ziel begrijpen waarom een bepaald gevoel, emotie, of vraagstuk aanwezig is. Net zoals stress fysieke klachten teweegbrengt, kunnen andere emoties en gevoelens ook fysieke uitingen krijgen.

Werkt een healing voor iedereen?

“Alles is energie, dus als iedereen uit energie bestaat, dan wel ja. Maar tijd is een belangrijke factor, net als staat van zijn. Voor sommigen is net iets anders nodig dan voor anderen. Iedereen is uniek en heeft zijn eigen pad te bewandelen.”

Iedere healing is anders ieder heeft een andere aanpak nodig. 

tijdens een healing maak ik gebruik van

werken met mijn handen,energie,mn gidsen,spirits

PALO SANTO (ook bekend als heilighout) heeft niet alleen een positieve, rustgevende invloed op de geest, maar zou ook fysiek vele toepassingen hebben. Zo wordt Palo santo traditioneel gebruikt bij verkoudheid, griep, stress, astma, hoofdpijn, angsten, depressie, ontstekingen, buikpijn en reuma.

ENERGETISCHE SMUDGE SPRAY

De spray is een mix van natuurlijke salie-extracten en etherische oliën. Deze mix zorgt voor ontspanning, reiniging en positieve energie. De spray reinigt de woning van negatieve energieën, waardoor je huis gezuiverd wordt. Dit zal leiden tot een beter humeur,  gevoel van kalmte. 

Je huis of jezelf zuiveren met Palo Santo is een prachtig ritueel.
Ik gebruik het immers standaard voorafgaand aan de sessies. Palo Santo wordt al eeuwenlang door sjamanen gebruikt bij zuiveringsrituelen, doordat het een helende werking toegekend wordt. Het zou slechte geesten verjagen en heeft een heilzaam effect op lichaam en geest.

 

 

 

Als u meer informatie wilt over

beschikbaarheid en prijzen 

kunt u een bericht achter laten onder contact 

of via de link whatsapp of Facebook 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb