Wat is een kundalini sessie?

 
Het is een eigen lichaams energie die je kunt uitleggen alszijnde dat er twee opgerolde slangen liggen te slapen in je basis chakra aan het begin van je ruggengraat. Een zeer krachtige energie zorgt voor een shift in je bewustzijn en heelt blokkades van nu en vorige levens.

Wat betekent het woord kundalini precies?

Kundalini staat voor levensenergie. Het is een woord uit het Sanskriet dat ‘opgerold’ betekent. Je kunt kundalini zien als een energiekanaaltje dat traditioneel gezien opgerold ligt aan het begin je ruggengraat.

Waarom zou je kundalini energie überhaupt willen opwekken?

Omdat het je grootste bron van creativiteit en bewustwording is. Kundalini energie is werkzaam in ieder mens en stroomt in lichte mate altijd door je lichaam. De energie werkt in alle aspecten van je leven door: fysiek, mentaal en spiritueel. Bij grote veranderingen in je leven is het kundalini energiesysteem extra actief om je te helpen deze veranderingen te realiseren.

Als de Kundalini energie ontwaakt, betekent het einde van leven in verbeelde realiteit. Je energie heeft een hogere vibratie waardoor je een nieuwe helderheid over het leven krijgt.
Je ziet voorbij de beperkingen van je perceptie en voelt het leven buiten het fysieke.

Bij een ontwaakte Kundalini is alle innerlijke dualiteit verdwenen. Het constante conflict van iets willen of iets niet willen waarin het zelf vaak verwikkeld is, valt weg. Je innerlijke afhankelijkheid van alles wat je je hebt eigen gemaakt in de wereld laat je los. Door geen verzet meer te bieden tegen het leven, kom je in een toestand van genade en lichtheid.

Durf je te springen in die leegte?
Want hoeveel Kundalini er ook door je heen stroomt, hoe verlicht je ook door het leven loopt, hoe verbonden je individuele bewustzijn ook is met het universele bewustzijn:
uiteindelijk ligt de ultieme meting van je bewust menszijn in hoeveel moed je in het leven legt, hoe diep je vergeeft en hoe je je innerlijk lief hebt.

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb